Замазка

Замазка описание

Основното предназначение на замазката е да подсигури изравняване на плочите, при чието изливане тя няма как да се получи. Причина за това е тежестта на материала, а освен това този вид техника служи за заздравяване на подовата настилка. Земновлажната е от типа класически и се предпочита от клиентите, като при нея е от съществено значение да се съобрази дебелината. Тази услуга е една от търсените в сферата на ремонтите и строителните дейности.

Направи запитване Свържи се с нас
 Замазката се полага върху бетонния под и изпълнява няколко функции, като междувременно е много важна при довършителните ремонтни дейности. Сред основните нейни функции са да осигури здрав, твърд и надежден под, както и да направи преразпределение на натоварването при ежедневната експлоатация най-вече с оглед на това, че подът е мястото, в което опират мебелите. Освен това служат за изравняването на повърхности, които са криви и помагат за денивелация и запълване на пукнатини. Служат и за основа на финишното покритие, но това далеч не са единствените им приложения. Създават наклони и възможности за отводняване на балкони и мокри помещения и водят до повишение на звукоизолационните свойства при подовите настилки.Офертата се дава след оглед на място!


Свързаната замазка се нарича още контактна и се поставя директно върху основата. За допълнително закрепване би могло да се използва продукт, който осигурява добра адхезия. При обекти с тежко натоварване прилагането на такъв тип замазка е препоръчително, а дебелината трябва да е не повече от тридесет милиметра. При несвързаните замазки изпълнението протича върху така наречените изолационни подложки, които се поставят над плочите от бетон. Това може да е тънка мембрана или пък по-дебел слой материал за изолация. Плаващите замазки за полагане на подово отопление се характеризират с това, че се използват при всяка съвременна подова настилка, дори тя да има нискотемпературни качества. Чрез обмазването на тръбите и осигуряването на равномерно затопляне на пода, тази технология е предпочитана за дома и офиса.


Направи запитване Свържи се с нас