Усвояване на тераси / балкони

Усвояване на тераси / балкони описание

За много хора усвояване на тераси представлява възможност не просто да създадат повече комфорт и уют в дома, но и да постигнат разширение на общата площ. Често срещано решение е чрез избиването на балкона той да се превърне в кухня от типа външна, която разполага с необходимите уреди за готвене. Освен това усвоението на терасата може да се окаже полезно в редица отношения, свързани с повече простор и място за живеене.
Направи запитване Свържи се с нас

При услугата усвояване на тераси / балкони се цели на първо място увеличение на полезната площ на дадено жилище. От гледна точка на естетиката домът се превръща в по-комфортно и приятно място за живеене. Тази технология съдържа в себе си редица плюсове, а началният етап започва с проектиране и избор на дограмата. Дървената, алуминиевата и ПВЦ са трите опции за клиентите, а по отношение на цената именно последната е предпочитана през последните години. Следва да се уточнят и останалите детайли, а именно дали отварянето ще бъде от типа плъзгащо или стандартно отваряне, а също и дали стъклопакетите ще са от два или три слоя.

Не бива да се изключва важността на топлоизолацията, защото в крайна сметка важното е да се удължи максимално живота на терасата и тя да се ползва от обитателите на дома. Минералните и органични материали са тези, от които следва да се избира при изолирането на балкона. Терасите трябва да са много добре защитени, при това не само от влиянието на атмосферните условия. Ако искаме да се получи качествено усвояване на терасата, не можем да не погледнем и на особеностите на сградата от конструктивна гледна точка. Един от факторите с решаващо значение е на кой етаж се намира терасата.


Офертата се дава след оглед на място!

Направи запитване Свържи се с нас