Мазилка

Мазилка описание

Мазилка е доста разпространен термин в сферата на строителството и ремонтите, а сред най-честите предпочитания на клиентите са пръсканите мазилки. Няма значение коя от многобройните опции ще бъде избрана - ако мазилката не е изпълнена на професионално високо ниво, след време това ще се отрази неблагоприятно и ще се наложи извършването на повторен ремонт в обекта, където има проблем и недоволство от страна на клиентите.
Направи запитване Свържи се с нас

  

 Мазилка представлява покриването на външни или вътрешни стени и тавани. Това е част от цялостната строително - ремонтна дейност, която предлагат фирмите на пазара. Мазилката може да има различни цели - от направата на гладка основа за боядисване, поставяне на тапети и плочи или оформлението на големи по размер повърхности с различни форми. При мазилки от типа вътрешни се набляга на регулиране на влагата и защита от външни фактори в лицето на силни дъждове и вятър. Всичко зависи от това какви материали се използват, за да се определи вида на конкретната мазилка. Тя може да е съставена само от вар или пък да се комбинира с вар и цимент. Гипсова, глинена или силикатна - това са други разновидности на технологията, като съществува и такава от изкуствена смола.

Магнитната мазилка е сравнително ново и популярно решение, което се базира на съдържанието на меки частици от магнит за създаването на магнитна стена. Има значение и завършващият ефект при декорацията - така технологията може да е дърпана, влачена или друга, като всичко опира до това по какъв начин се извършва нанасянето. Няколко слоя са необходими за мазилката, като първият е грундиращ и основополагащ. Шприцованото изпердашване е възможно тогава, когато повърхността е гладка - като при бетона. Основната мазилка служи за изравняване на повърхности - дебелината е от един до три сантиметра. Накрая има и трети горен финишен слой.

Офертата се дава след оглед на място!


   

Направи запитване Свържи се с нас