Бояджийски услуги

Бояджийски услуги описание

По своята същност бояджийски услуги могат да са различни и да включват лепене на тапети или обновяването на стенни или тавански повърхности. При всеки един от тези случаи обезателно се изисква правилната комбинация на цветове, както и да се търси съображение с особеностите на дома или офиса. Предвид търсения ефект за повече комфорт, боята винаги трябва да се поддържа и освежава, за да бъде в добро състояние.

Направи запитване Свържи се с нас

Различните видове бояджийски услуги са много важни, независимо дали касаят обновяването на дома или офиса. При тях е важно работата да бъде поверена на служители с висока квалификация и богат опит. Първата стъпка е оглед на помещението, за да се направи преценка как да се процедира по-нататък. Огледът има за цел да даде представа на бояджиите относно обема работа, който им предстои да извършат. Едновременно с това се дава консултация на клиента относно вида боя, която е най-добре да се използва. Докато всички тези аспекти са встъпителни, същинската трудност идва при настъпването на работния процес.

Необходимо е да се съберат мебелите и да се опаковат, така че да останат незасегнати от боядисването. Освен това се прави облепяне на ъглите, които няма да се покриват с боя. Трябва да се извърши демонтиране на контактите и прекъсвачите, когато това се налага. Грундиране на повърхността не се налага винаги, но в такива случаи то има за цел да се постигне абсолютна гладкост. Причина за покриването с грунд са по-големи дупки, а грундовете биха могли да са дълбокопроникващи - заздравяващи стената или пък такива, чието предназначение е да създадат добра връзка между старата и нова боя. Възможно е извършването на фина шпакловка и тогава се пристъпва към боядисването. Употребата на мече и четка е един от използваните работни методи, но днес е популярно и пръскането. Мечето и четката са по-прецизни за боядисването на отделни стаи. За по-голяма площ обаче се препоръчва пръскане, като обикновената норма на минаване е две или три ръце - целта е да се получи плътен и хубав цвят. 


Офертата се дава след оглед на място!


Направи запитване Свържи се с нас