Контрол на достъпа

Контрол на достъпа описание

До голяма степен видеонаблюдение и контрол на достъпа изразяват едно и също нещо, защото се състоят в изграждането на охранителна система, предшествано от нейното проектиране. Именно изпълнението на такава система се явява сериозна трудност за клиентите и те се обръщат към фирма, която да предложи различни варианти. Днес наблюдението на дома и офиса от разстояние е толкова разпространено, че се счита за нещо напълно обичайно.

Направи запитване Свържи се с нас

Днес модерните бизнеси и домове се съчетават, което налага все по-голяма нужда от сигурна и надеждна защита. Тя може да се набави благодарение на услугата контрол на достъпа, която се предлага от много фирми в сферата на строителството и ремонтите. Предимствата и ефективността от подобно нещо са с висок процент, като на първо място е максималната защита и сигурност. Възможно е това да се комбинира и с контрол в работното време, което значи достъп до стаите на дома през мобилно приложение. Само за вход или само за изход - на такива се делят възможностите за потребителите. Става дума за едностранен контролиран достъп, а не за такъв от повече страни.

Класическите ключове и резета са много удобни, когато става дума за контрол на достъпа, но така или иначе избраната от клиентите система трябва да се инсталира. Използването на брава болт за заключващ механизъм прави проникването в дома изключително трудно. Онлайн системите пък позволяват отварянето на врати с мобилно приложение. Съществува вероятност за даването на достъп до дома ни онлайн на друго лице - това е възможно чрез употребата на съответен софтуер и браузър. Елементарен пример за масов контролиран достъп е ваденето на чипове и карти, с които влизат живеещите в общ вход на жилищна кооперация.

   


  КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА лв./м² /л.м./бр.
1 Контрол на достъпа след оглед

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!Направи запитване Свържи се с нас