Ламиниран паркет

Ламиниран паркет описание

Размерите на всеки ламиниран паркет са едно от първите неща, които определят клиентите при избора на такъв за дома или офиса. Винаги трябва да се обръща внимание на детайлите, в това число и площта на помещението. Твърде е голяма вероятността при неправилно изчисление паркетът да не пасне, а това означава демонтиране на до момента поставения и започване отново на целия работен процес.
Направи запитване Свържи се с нас
Гъвкавостта и трайността са две от най-полезните качества на ламиниран паркет, поради което той е предпочитан за подовите настилки на дома и офиса. Този продукт отдавна е на пазара и е доказал своите качества - технологията на изработване включва пресоване на дървени частици и поставянето на основа от типа носеща с декоративен слой. Всичко това позволява видът паркет да се продава на много по-изгодна цена в сравнение с класическите паркети. Ламинатът се доближава в голяма степен до съвременните естетически изисквания и е пробил успешно пазарната ниша в световен мащаб.

Ламиниран паркет е настилка от много пластове, която се състои от приблизително 80 процента дървесина и 20 процента смоли. Дебелината му е много важна характеристика, а параметрите варират от шест до дванадесет милиметра. Паркет с по-голяма дебелина се препоръчва за стаите, в които по традиция има повече мебели и така или иначе подовата настилка е постоянно натоварена. Дървесните частици се насищат със смоли - първата стъпка за производство на такъв вид паркет. Влакна, меламин, смоли и хартия с печат с високо качество са компонентите, които съставляват този продукт.


Офертата се дава след оглед на място!
Направи запитване Свържи се с нас