Алпинисти

Алпинисти описание

В областта на ремонтите нужда от алпинисти има там, където предстои направата на топлоизолация. Ако преди години подобна професия не е толкова търсена, днес голям процент от жилищните и офисни сгради са топлоизолирани. Ето защо служителите на този пост освен че имат много поръчки, трябва да притежават достатъчно опит и познания и да разполагат с необходимото професионално техническо оборудване.
Направи запитване Свържи се с нас


Използването на алпинисти в сферата на строителството поне в България не е популярно докъм 2000-та година. Тогава са единични случаите, в които сградите са имали добра изолация. През последните години обаче наемането на алпинисти става все по-често и задължително с оглед повече комфорт в дома или офиса. През 2004-та година влиза в сила наредба за топлосъхранение и икономия на енергията в сградите, благодарение на която става възможно правенето на топлоизолации на високо ниво. Нещо повече, самото топлоизолиране се превръща в едва ли не задължителен компонент за надеждност и естетика, една новопостроена сграда няма как да се признае за законна без наличието на изолация. 

Днес услугите на алпинисти са нещо, което се е превърнало в обичайна практика от ежедневието. Въпреки че в началото намирането на специалисти е било изключително трудно, и до днес продължава да се държи на нужните квалификация и опит за извършването на този вид строителни услуги. Има различни видове алпинистки изолации, в това число и по алпийски способ. За всяка една обаче се изискват умения и време, така че накрая клиентите да са доволни.

Офертата се дава след оглед на място!


Минимална цена на поръчка за 1 работен ден  490лв./ден - за алпинисти!


Направи запитване Свържи се с нас