Ремонт на дограма

Ремонт на дограма описание

   Рано или късно в дома и офиса се налага ремонт на дограма, защото този материал се износва и похабява. Независимо дали е от алуминий или от дърво, ако дограмата пропуска вятър или издава пукане, това е сигурен признак за повреда. Днес поставянето на дограми е разпространено дори за най-малките по площ жилища, а благодарение на тях е възможно да се спестят доста пари, които бихме похарчили за отопление.
Направи запитване Свържи се с нас
Поставянето на дограма по прозорците на дома и офиса е отдавнашна тенденция, която продължава да търпи постоянно развитие през годините. Рано или късно обаче настъпва момент, в който се налага направата на ремонт на дограма. Това принуждава обитателите на дома да потърсят фирма, която да изпълни нужната услуга. Доказано е, че ако дограмата е поставена в рамките на по-малко от 365 дни и е експлоатирана правилно, тя не би следвало да създава проблеми. При наличието на нещо нередно първата и най-логична стъпка е да се установи контакт с фирмата доставчик и монтажник на профилите. Профилите на прозорците, независимо дали са от пластмаса или алуминий, понякога изискват регулиране. Поправките и подмяната на определени части е възможна при положение, че системите са по-амортизирани. Изборът на качествени и резервни части е много важен наред с наемането на висококвалифициран персонал.

Някои от честите признаци за ремонт на дограма са невъзможността прозорците да се затворят плътно, хлопане на дръжките и разминаване на насрещниците. При наличието на видими счупвания и липси и недостатъчно изолиране на прозорците, незабавно трябва да се пристъпи към поправка на дограмата. Подмяната на стъклопакета и уплътнителите може да е само част от решението на проблема, защото през дограмата може да влиза вятър, крилата да не функционират нормално и уплътнителите да са се износили. Възможно е и фирмата производител вече да не е на пазара, което налага незабавтото търсене на нова компания.

Офертата се дава след оглед на място!


   


Направи запитване Свържи се с нас