TRAVERTIN

TRAVERTIN описание


В зависимост от желанието на всеки клиент, мазилката Травертин може да се нанася по различни начини. По отношение на оцветяването има две алтернативи - обикновена и необикновена. Втората технология представлява художествена работа, а освен това не е задължително да се прави перфекгно шпакловане, защото намира приложение основно при стените.
Направи запитване Свържи се с нас
*Всички мазилки се тонират в цвят по желание на клиента.
* Всички мазилки имат 15 000 цикъла на миене.
* Преди изпълняването на всички мазилки се изисква перфектно облепване и почистване преди започване на работа.
* Някои мазилки НЕ подлежат на корекции (гарсело и май арт).

   Травертин продължава да се използва еднакво често и ефективно в сферата на интериорния и екстериорния дизайн. Представлява естествен камък и се използва за декориране на бани и кухни. Фасадите на къщи и външните настилки са други две области, в които материалът намира приложение. В исторически план материалът се използва още по времето на древните римляни, които построяват с него Колизеума. В по-съвременен аспект този естествен камък намира приложение в архитектурния дизайн и е много разпространен на немския пазар. Освен на територията на Тиволи, немалки количества от материала се намират на територията на Турция.

Модерните мебели, дървото и стъклото са само част от материалите, с които може да се комбинира Траветин. Промените в мебелировката са неизбежни в процеса на обновяване на дома, но естественият камък има способността да се адаптира. Материалът се предлага и под формата на плочи, като те са изработени от самата природа. При желание за масивен и дързък облик на дома, травертиновите плочи са идеалното решение. Не на последно място, той служи за "заключване" на определена зона от дома, като например гърба зад мивката или душа в банята. С течение на времето материалът не губи от естествената си красота и издържливост.

Направи запитване Свържи се с нас