GRASSELLO Di CALCE

GRASSELLO Di CALCE описание


Гарсело е сравнително нов и вече добре познат продукт на пазара - поредна разновидност в областта на декоративните мазилки. В зависимост от разновидностите, може да се срещне под формата на варова основа или такава от акрил. С цел постигането на огледален ефект се използват различни техники, а акрилната основа намира приложение при помещения с висока влажност.
Направи запитване Свържи се с нас
*Всички мазилки се тонират в цвят по желание на клиента.
* Всички мазилки имат 15 000 цикъла на миене.
* Преди изпълняването на всички мазилки се изисква перфектно облепване и почистване преди започване на работа.
* Някои мазилки НЕ подлежат на корекции (гарсело и май арт).

  GRASSELLO Di CALCE e поредният вид мазилка, която е идеалното решение за интериора или екстериора на дома и офиса. На първо място е характерна с това, че произлиза от Венеция. Основата, на която е изработен този продукт, е варова и се внася директно от Италия за останалите пазари по света. Предлага се в поне 28 цвята и освен това има възможност за машинно тониране на цвят от каталози. Предимно намира приложение за вътрешно ползване, а високата устойчивост на честите миене и триене правят мазилката още по-надеждна и предпочитана. Тониращите пигменти от Швейцария са допълнителен гарант за още по-високо и надеждно качество.

Стени, фасади, тавани или колони - всички тези компоненти имат нужда от финишно покритие, което с въпросния материал се прави повече от качествено. Нанасянето на продукта се извършва с четка, а в зависимост от основата на цвета може да се стигне до вариране на нужното количество вода. Намаляване на разхода може да се постигне при условие, че повърхността е изравнена и грундирана. Ако температурата на въздуха е 20 градуса, периодът на съхнене ще трае от два до четири часа. Между нанасянето на слоевете е необходимо боята да се остави до пълно изсъхване, а тази процедура трябва да се повтори и при нанасяне на последния слой. При необходимост боята се разрежда, а необходимото количество вода е пет процента.

Направи запитване Свържи се с нас