CADORO

CADORO описание

    
Кадоро е поредният вид декоративна мазилка, която се предлага на пазара за клиентите. И при нея става възможно изпълнението на различни по вид техника, а цветовете много наподобяват златни и сребърни отенъци. По такъв начин рано или късно се стига до създаването на атмосфера, която да се характеризира с модерност. Мазилкта е перлена и изисква направата на перфектна шпакловка.
Направи запитване Свържи се с нас
*Всички мазилки се тонират в цвят по желание на клиента.
* Всички мазилки имат 15 000 цикъла на миене.
* Преди изпълняването на всички мазилки се изисква перфектно облепване и почистване преди започване на работа.
* Някои мазилки НЕ подлежат на корекции (гарсело и май арт).

   CADORO представлява декоративно покритие, което се радва на изключителна популярност в редица страни по света и в България. Кадифеният финиш е отличителната му черта и от тази гледна точка може да предложи неповторим матов ефект. Този продукт има способността да създаде класическа или модерна атмосфера в зависимост от личните предпочитания.Начините на полагане са различни и всеки от тях води до създаването на разнообразни ефекти. Продуктът е идеален за нанасяне върху стени и тавани, а освен това е готов за директна употреба и е създаден на водна основа. 

Необходимо е преди употреба повърхността да е без неравности и добре подготвена. Полагането на основа за декоративна мазилка е друг ключов момент, а необходимото за съхнене време е четири часа. Уменията на декоратора и техниката на нанасяне имат пряка връзка върху крайния резултат - постигането на различни декоративни ефекти. Високата устойчивост на мокро почистване и голямото разнообразие в цветово отношение са още две отличителни черти на декоративната мазилка, а за постигането на максимален ефект са необходими 28 дни.


    

Направи запитване Свържи се с нас