ВиК ремонт

ВиК ремонт описание

   ВиК ремонт е само един от многобройните видове дейности, благодарение на които домът може да се превърне в по-приятно за живеене място. Този вид ремонти са насочени към отпушването на канали и мивки или смяна на тоалетните чинии, ето защо често помещенията, в които се работи, са кухнята и банята. Възможно е ремонт от този тип да се извършва паралелно с основните ремонтни дейности и така да се пести времето на клиентите.
Направи запитване Свържи се с нас

   Извършването на ВиК ремонт може да отнеме повече или по-малко време в зависимост от степента на повредата, но опитът на специалистите е нужен там, където аварията е сложна за отстраняване. освен опит на служителите, решаваща роля за успеха на ремонта изиграва и специализираното оборудване. Понякога потребителите са склонни сами да прибегнат до ремонта, като целта им е да спестят пари. Това често води до задълбочаване на проблемите. При авария в главната хоризонтална линия се налага спирането на водата или от абонатната станция, или от главния водомер. След това е редно да се направи свръзка с ВиК специалисти. Вертикалният щранг също може да се засегне - това налага спирането на крановете, а те се намират в мазето.

Възможно е тези кранове да не работят и тогава трябва да се спре водата или от главния водомер, или от абонатната. Така се ограничават до минимум възможностите за наводнение, а обаждането на специалисти е задължително. В случай, че аварията е на територията на жилището, първата работа на обитателите е да спрат водата от крановете, а после и водомерите. При запушване на главната канализация обитателите от входа трябва да ограничат до минимум нейното ползване. При запушване на вертикален щранг, не бива да се ползва от съседите, които са на него до отстраняване на проблема.


Направи запитване Свържи се с нас