Ремонт на панелен апартамент

Ремонт на панелен апартамент описание

   При ремонт на панелен апартамент винаги се извършва предварителен оглед на мястото, чиято цел е наетите специалисти максимално добре да се ориентират в предстоящата обстановка за работа. Те дават съвети и препоръки на клиентите с оглед постигането на оптимални решения, благодарение на които в дома да се създаде комфорт и уют и той да отговаря на съвременните изисквания за стил и естетика.
Направи запитване Свържи се с нас

   Повечето хора все още живеят в стари жилищни сгради, ето защо нуждата от ремонт на панелен апартамент касае голяма част от клиентите. Без значение обаче дали живеем в панелка или в сграда от типа ново строителство, на един етап нуждата от ремонт е неизбежна. И ако демонтирането на ненужните и остарели неща и смяната на ВиК и ел.инсталацията са едни от първите задължителни дейности, работата по ремонта не се изчерпва с това. Трябва да се обърне нужното внимание на прозорците, което практически означава поставянето на дограма. Тук изборът е богат и разнообразен, защото има алуминиева, дървена или ПВЦ дограма. Последният вид се характеризира с достъпна цена и е предпочитан от хората за прозорците на жилищните помещения.

Следващата важна стъпка при ремонт на панелен апартамент е свързана с поставянето на изолация. Тя бива разделена на два основни типа - вътрешна и външна. Всеки вид е важен с оглед комфорта в дома, но не по-малка е ролята на замазките и шпакловките. Този процес изисква грундиране на повърхностите и изчакване на определен период от време до пълното изсъхване. Възможно е да се предпочете работата с гипсокартон, особено когато нещата опират до технологията обръщане на врати и прозорци или окачени тавани. По-нататък дейностите продължават с работа по вратите на дома.

Направи запитване Свържи се с нас