Ремонт на коридор

Ремонт на коридор описание

   Ако се стигне до ремонт на коридор, това може да означава много неща едновременно. Възможно е на поправка да бъдат подложени не само плочките, но и подовата настилка като цяло. Не бива да се забравя фактът, че понякога и отоплението на дома е подово, макар че най-често се отопляват останалите стаи от дома. Коридорните ремонти изискват умела и сръчна работа, защото се налага местенето на различни предмети или покриването им с найлон, така че да не пострадат по време на работния процес.
Направи запитване Свържи се с нас

  Ремонт на коридор като всяка друга ремонтна дейност изисква спазването на определени стъпки и правила, като първата е изготвянето на проект. Трябва да се имат предвид липсата на естествена светлина и сравнително малката площ на помещението. Освен това именно в коридора попадат голяма част от внесените отвън боклуци, често пъти под формата на прах и пясък. От друга страна, ако коридорът е просторен, това позволява повече гъвкавост при ремонта и поставянето на големи гардероби и огледала. Втората съществена стъпка е планът и подготовката за ремонт, а това значи да се предвиди евентуален ремонт на останалите стаи. Едва когато работата там приключи, се изнася всичко от коридора.

Ремонт на коридор няма как да се извърши без някои доста неприятни процедури, сред които е отлепянето на тапетите. Тази технология може да се прави с употребата на шпатула, а при евентуални затруднения тапетите биха могли да се овлажнят съвсем леко. При работа по премахване на боя трябва да се снабдим с разредител или сешоар, а ако боята е равномерна и не се забелязват пукнатини, то тя не се нуждае от подобрения. За подравняване на коридорните стени често се прибягва до гипсови мазилки, които намират приложение в сферата на ремонтите като цяло.

Направи запитване Свържи се с нас