Поставяне на гипсокартон

Поставяне на гипсокартон описание

   Поставяне на гипсокартон може да се отнася не само за прозорци и врати, но и за предстенната обшивка. Намира приложение и при подовите настилки, като се налага именно материалът, предназначен за подови настилки, да се захваща с дюбели. На пазара са разпространени различни видове, както и са обобщени предпочитаните размери за ширина и дължина. Фирмата ни се стреми не просто да се придържа към изискванията, но и да удовлетворява в пълна степен клиентските желания.
Направи запитване Свържи се с нас

  Поставяне на гипсокартон е дейност, която е съществена част от ремонта на дома или офиса. Монтирането му може да протече гладко и безпроблемно, но има случаи, в които се налагат допълнителни поправки. Например е възможно фугите да се напукат - за съжаление често пъти хората предпочитат да заложат на измазването на стените вместо безспорните преимущества на гипсокартона. Системите с гипсокартон са много и при правилно изпълнение се свежда до минимум рискът да се напукат стените. Но след като напукването на фугите има своето ефикасно решение, е редно да се обяснят причините за тази повреда.

Те са две - на първо място това са особеностите на гипсокартона. Възможно е при поставянето му да се допуснат грешки или пък да има слабости по отношение на шпакловката и избора на материали. При неразминаване на фугите това води до стопроцентово напукване. Поне петдесет см е минимумът на разминаване - това е основно правило при поставяне на гипсокартон. Ако вратите и прозорците не са оформени, това също е сериозен пропуск при работа с гипсокартон. Монтажните профили трябва да са перпендикулярни, когато се прави окачен таван.

Направи запитване Свържи се с нас