Основен ремонт на апартамент

Основен ремонт на апартамент описание

  Всеки основен ремонт на апартамент включва на първо място изнасянето на стари и непотребни вещи, в това число мебелите. На тяхно място се изработват и поръчват нови, но това далеч не е всичко. Аспекти като боядисване на стени и тавани и лепене на плочки са сред задължителните дейности при ремонт на жилището. Освен това вратите и прозорците също подлежат на обновление, а за целта се прибягва до монтаж на дограма от различни материали.
Направи запитване Свържи се с нас

   При нуждата от основен ремонт на апартамент е от жизнено важно значение да се следват определени стъпки, които ще улеснят цялостния процес и ще гарантират задоволяването на клиентските нужди. Практически началото е свързано с бутането на стени или демонтирането на артикули, така че на тяхно място да се поставят нови. Тези дейности са известни в строително - ремонтната сфера като хамалски и са свързани с тежки физически усилия и натоварвания. За изнасянето на боклука може да се пползват чували или превозваческа фирма, ако са по-големи по обем. На второ място е подмяната на ел.инсталацията, а това винаги върви ръка за ръка с ОВ и ВиК инсталациите. Докато например техниците окабеляват помещенията, водопроводчиците работят по смяната на тръби или отпушването на канали.

За ВиК е препоръчително да започне на по-ранен етап, защото изисква доста работа. За смяна могат да са тръбите в банята и кухнята или в мокрите помещения. Полипропиленовите тръби са добра опция предп старите, но всеки има право на лични предпочитания. Що се отнася до отоплението и канализацията, и тук има немалко неща за вършене. ОВК отоплението е ефикасен заместител на ТЕЦ, който преди години бе единствената по-надеждна опция. Ключов момент е смяната на остарелите радиатори с нови, например от алуминий. По такъв начин жилището придобива модерна визия.

Направи запитване Свържи се с нас