Демонтаж на винкел

Демонтаж на винкел описание

 Демонтаж на винкел е сред услугите, до които биха могли да прибегнат клиентите ни, независимо от безспорните положителни качества и технически характеристики на този продукт. Рано или късно старото трябва да се замени с ново и това не зависи от факта дали винкелът е с еднакви страни или пък е разностранен. Възможно е да се налага смяна само на една част или на целия винкел, а специалистите ни са готови да откликнат на клиентските нужди по всяко време.

Направи запитване Свържи се с нас

  Услугата демонтаж на винкел е свързана в голяма част от случаите с ремонтни дейности на балкона, но може да се наложи такова и в други помещения. Става дума за премахване на остъклено покритие, като тази процедура често пъти е трудна за изпълнение. Рязането на винкелно остъкление от висок етаж изисква обезопасяване на района с оглед на това да не се създаде риск за живота и здравето на минаващите хора. При демонтирането най-напред се свалят стъклата, а при наличието на дограма работата се улеснява, защото тогава директно се свалят целите прозорци. При неотваряеми части от винкел и маджун нещата са по-сложни.

Премахването на стъклата изисква последващо рязане на металната конструкция и прибирането на излишните части в чували. Това означава раздробяването им на малки парчета с помощта на флекс, така че да се поберат в предназначените чували. Спазването на установените практики в къртенето и рязането е нещо, което фирмите са задължени да спазват. Препоръчително е за клиентите да съобразят и този фактор, когато имат нужда от наемане на фирма за демонтаж на винкелно покритие. Това е важно с оглед професионалното изпълнение на поръчката.


Услуги необходими за усвояване на тераси Цени
1 Демонтаж на винкел или дървена дограма-прозорците се облепват с фолио и се чупят навътре 13,00лв/м2
2 Демонтаж на стара дограма-прозорец с врата 40,00лв/м2

   

Направи запитване Свържи се с нас